”Nya pluxus låter inte riktigt som gamla Pluxus…”

…men dom är fortfarande bra!

Igår var jag på Pluxus release-party för den nya skivan Solid-State. Jag måste tacka M för att han tog initiativet till det här för det var verkligen jätte skoj!

Pluxemburg

Lokalen var väl kamouflerad och vi hade nog missat den om inte sound-checken precis hade inletts. När klockan väl var åtta öppnades dörren av en vakt med gästlistan i högsta hugg, som efter en snabb kontroll släppte in oss. Väl inne i den vita kala gallerian fick vi ett par kuponger för en gratis öl och en gratis shot i baren. Vi träffade på en mycket trevlig belgare som jobbade på den belgiska järnvägen där han såg till att tåg inte krockade. Medans vi minglade runt åt vi av de salta pinnar och jordnötter som fanns placerade efter väggarna. Vi försökte gissa vilka som var med i bandet och lyckades gissa rätt på två, kille nummer tre visade sig vara deras videoproducent.

Klockan elva gick Pluxus upp på scen och spelade ett par låtar från den nya skivan, och det lät riktigt, riktigt bra! De nya låtarna är mycket tyngre och mörkare än de jag lyssnat på tidigare men har fortfarande kvar de enkla catchiga melodierna och låter nästan ännu bättre.

Efter spelningen köpte jag skivan och lyckades få den signerad av bandet som sprang runt i lokalen och såg till att allt flöt på som det skulle.

En helrolig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: